engedelmes
MENÜ

  HONLAP

BEMUTATKOZÓ

PROGRAMOK

AKTUÁLIS HÍREK

VERSENYZŐINK

EBRENDELET

ALAPSZABÁLY

HÁZIREND

FÓRUM

KÉPZÉSI KÖLTSÉG

ELÉRHETŐSÉG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Látogatottság
Indulás: 2007-09-21
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DESIGN
 

Hlavács János István ügyvezető alelnök

Hlavács János vagyok,  én vezetem a pesterzsébeti kutyakiképző iskolát.
Már gyerekként volt kutyám. Mindig is érdekelt a kutya tanítása. Ellátogattam különböző kutyaiskolákba, de nem nagyon fogott meg a dolog, mert kissé durvának találtam az akkori módszereket. Eltelt néhány év,- amikor eljutottam a pestlőrinci kutyakiképző iskolába, aholúgy éreztem, megtaláltam amit kerestem . Egy csodálatos környezetben, a repülőtérre vezető út melletti erdőben volt. Ez - a néhai Molnár Rezső vezette - nagyiccei kiképző iskola leányiskolája volt.Itt akkor volt kialakulóban egy jó team, amiben nekem is szerepem volt.
Néhány név: dr.Vadócz Éva, Balkányi Lajos, De Pott György. Az iskolát Oláh Béla vezette . Ez az a kutyaiskola ,amely fejtörést okozott az akkori mindenkori bajnoknak, az Észak-nyugati kutyakiképző iskolának, amit Szopó Béla vezetett .
Sok versenyt megnyertünk. Én többször is országos nyomkövető bajnok voltam ,Volán-Menti Vilhelmina nevű kutyámmal .Sajnos ez az iskola széthullott. Kár érte.Ezután pár évet különböző helyeken próbálkoztam, kezdeti lépéseket tettem egy kutyaiskola megalakításához, sikertelenül. Ezért úgy döntöttem , hogy elmegyek az akkor legsikeresebben működő iskolába, az Észak-nyugatiba. Amely később A.K.S.E./ angyalfödi kutyabarátok sport egyesülete /, majd O.M.S.E. /országos munkakutya sport egyesület / lett . Ezen a kutyaiskolán többszörös országos bajnok voltam , Schmoll-Kerti Cinka nevü kutyámmal, akivel kétszer Tengenben /Németország/, és Belgiumban eredményesen szerepeltem. Volt, amikor három kutyámmal indultam el egy csapatversenyen, mivel a társaim nem jöttek el. Csapat első lettem. A kutyák nevei: Schmoll-kerti Cinka, Emir /1,/ Lux .
Most is versenyzek Schmoll-kerti Emir / 2 / nevü kutyámmal.

Szeretnék ezen a kutyaiskolán kialakítani egy olyan jó csapatot, amely eredményesen tud szerepelni különböző versenyeken . Persze nem mindenki akar versenyezni , de ezeknek a kutyásoknak is a legjobb tudásommal kívánok segíteni .
Szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik eddig is segítették iskolánk működését, fejlődését.

További sikeres kutyázást kívánok mindenkinek

 

 

MENÜ

 FŐALBUM

ISKOLAI FOTÓK

RENDEZVÉNY FOTÓK

BEMUTATÓK

VIZSGÁK,VERSENYEK

EGYÉNI ALBUMOK

JANI KUTYÁI

ISKOLAI FILMEK

VIZSGASZABÁLYZATOK

LINKEK

 HIRDETÉSEK 

 

 

 

 

 

 

 

Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók